Top
Originele tractaties | Fiona's Creaties
fade
2969
post-template-default,single,single-post,postid-2969,single-format-standard,eltd-core-1.1.1,tribe-no-js,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3.6,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Denk niet zwart – denk niet wit

Denk niet zwart – denk niet wit

De allerleukste & origineelste tracties en kadoos, zijn diegene die met liefde worden uitgezocht. Die met een  warme hand en met de juiste intentie worden gegeven.

Mijn inspiratie komt veelal voort uit liedjes die maar in mijn hoofd blijven afdraaien, in dit geval het liedje van Frank Boeijen, denk niet wit denk niet zwart. Creativiteit laat zich niet dwingen. Ben je creatief maar ontbreekt het je aan inspiratie? Laat het even rusten, onderzoek wat de oorzaak is dat je niks kunt bedenken. Je hoofd zit wellicht vol met andere zaken die je afleiden en die wellicht eerst de aandacht behoeven. Ruim eerst je rommeltjes op in je hoofd, in je huis. Luister naar muziek hoor wat woorden met je doen en laat je meeslepen in wat er op je pad komt.

Inspiratieloos? laat het dan varen, blijkbaar is er dan geen ruimte voor nieuwe ideeën, ook een taart gekocht met de juiste intentie is waardevol en de moeite waard om te delen.

Een tijd geleden ben ik gestart in mijn nieuwe job, medewerkster klantcontact bij een incasso & deurwaarderskantoor. Ik ergerde me er vreselijk aan, dat ik koffie dronk uit een vale mok, als die al voor handen was. Je kunt je maar ergens aan ergeren. Omdat ik 30 oktober jarig ben en ik rond die tijd mijn contract zou gaan tekenen leek het mij leuk om eens iets anders te trakteren dan taart. Omgerekend zou ik voor zo’n grote groep voor 2 vlaaien hetzelfde kwijt zijn geweest. De zwart-wit mok helpt mij bij het het voeren van mijn telefoongesprekken als ik voel dat ik aan het oordelen ben kijk ik naar mijn mok en weet ik dat het niet altijd zwart – wit is!

Denk goed na aan welke kant je staat
Denk niet wit , denk niet zwart
Denk niet zwart-wit
Denk niet wit, denk niet zwart

Denk niet zwart-wit

Maar in de kleur van je hart
Maar in de kleur van je hart

Door je eigen waarde en oordeel los te laten komt er ruimte vrij voor het verhaal van een ander, ontvang je de informatie die je nodig hebt. Mensen zijn niet bereid hun verhaal te doen als de andere kant niet de bereidheid heeft om ECHT te luisteren.

VOOR WIE IS DE TRACTATIE BEDOELD?

Een tijd geleden ben ik gestart in mijn nieuwe job, medewerkster klantcontact bij een incasso & deurwaarderskantoor. Ik ergerde me er vreselijk aan, dat ik koffie dronk uit een vale mok, als die al voor handen was. Je kunt je maar ergens aan ergeren.

Omdat ik 30 oktober jarig ben en ik rond die tijd mijn contract zou gaan tekenen leek het mij leuk om eens iets anders te trakteren dan taart. Omgerekend zou ik voor zo’n grote groep voor 2 vlaaien hetzelfde kwijt zijn geweest. De zwart-wit mok helpt mij bij het het voeren van mijn telefoongesprekken als ik voel dat ik aan het oordelen ben kijk ik naar mijn mok en weet ik dat het niet altijd zwart – wit is!

Denk goed na aan welke kant je staat
Denk niet wit , denk niet zwart
Denk niet zwart-wit
Denk niet wit, denk niet zwart

Denk niet zwart-wit

Maar in de kleur van je hart
Maar in de kleur van je hart

Door je eigen waarde en oordeel los te laten komt er ruimte vrij voor het verhaal van een ander, ontvang je de informatie die je nodig hebt. Mensen zijn niet bereid hun verhaal te doen als de andere kant niet de bereidheid heeft om ECHT te luisteren.

VERKOOPPUNTEN

  • Zwart – Wit Mokken, Action

Fiona Sorg
No Comments

Plaats een reactie